Hyvinvointi

 

Olen toiminut ravintola-alalla noin 20 vuotta mm. Hotelli Inter-Continentalissa, Finlandiatalossa ja juhlapalvelu Käfer Party Servicessä Münchenissä. Terveydellisistä syistä vaihdoin alaa 1999.

Opiskelin ravintoterapiaa (nykyinen Terveysopisto Salus) ja ravitsemustiedettä yliopistossa sekä kävin useita kursseja kahdeksan vuoden aikana Saksassa. Lisäksi olen suorittanut Suomessa Mineral Diet Data Oy:n kurssin Raskasmetalli- ja hivenaineanalyysit hiuksista.

Hyvinvoinnin tuoteperheeseen kuuluvat

Ravinnosta virkeyttä -luento

Happanemmeko? Virkeyttä ja jaksamista ruoasta!

  • suolistossa asuu elämä tai kuolema/ suoli-potta
  • happo-emästasapaino
  • vitamiinien-, kivennäis- ja hivenaineiden merkitys
  • ruokavalio diabeteksen ennaltaehkäisyssä
  • vinkit päivän ruokailuun
  • tarvitaanko lisäravinteita?

Suoli-potta -kotikutsut 

Suoli-Potta-kotikutsuilla käydään läpi suoliston merkitys koko kehon hyvinvointiin hauskalla ja yksinkertaisella tavalla. Esitys kestää noin 40 minuuttia, minkä jälkeen maistellaan jogurttia ja keskustellaan. Osallistujat täyttävät myös henkilökohtaisen terveys- ja kuntotestin, jonka pohjalta laadin jokaiselle, joka haluaa, henkilökohtaisen ravintolisäohjelman.

Emäntä kutsuu paikalle ystäviä ja tuttavia. Noin 10 henkilöä on sopiva määrä, mutta teitä voi olla toki enemmän tai vähemmänkin, kuitenkin vähintään neljä henkilöä.

Aihe on todella ajankohtainen, joten mukaan kannattaa tulla jokaisen, joka on kiinnostunut omasta hyvinvoinnistaan ja sairauksien ennaltaehkäisystä.

Siispä kerää joukko kasaan, niin esittelemään tulee jo TV:stä tuttu Riitta Okkonen.

Ravintolisät

Toimivat ja laadukkaat ravintolisät löydät osoitteesta fitline.com