Aittamajoitus

Vanha aitta majoitus nts Itärajan Helmi Pohjois-Karjala Tohmajärvi

Aittamajoitus Itärajan Helmessä

Sauna, järvi, hiljaisuus, romanttinen aittamajoitus - elementtejä rentouttavalle lomalle!

Pohjois-Karjalan puhdas luonto, kaunis perisuomalainen koivumetsä ja vaaramaisemat kutsuvat Sinua viettämään rentouttavaa lomaa Riitan luo Itärajan Helmeen! Luonto hellii mieltäsi ja paikallisista antimista Riitan leipomat ja valmistamat herkut täyttävät kaikkien kulinaristien nautinnot. Hän on kuuluisa laajasta ravintotietoudestaan.

Pääset nauttimaan puusaunan pehmeistä löylyistä, pulahtamaan joko paljuun tai Tohmajärveen tai voit kokea uudenlaisen saunaelämyksen - saunalautan (kysy mahdollisuudesta paikan päällä).

Nauti puhtaan luonnon äärellä hiljaisuudesta, rauhasta, koivunlehtien rauhoittavasta suhinasta. Voit omatoimisesti käydä poimimassa marjoja sekä kävellä niityllä, rannassa ja metsässä. Soutuvene on käytössäsi ja voit vaikka osallistua saunan lämmittämiseen.

Riitta huolehtii Sinusta loistavalla karjalaisella vieraanvaraisuudella omalla lapsuuden kotitilallaan.

Voit kokeilla perinteistä suomalaista tikanheittoa ja mölkky-peliä. Mieli rauhoittuu viimeistään, kun voit järven rannassa nauttia avotulella paistettuja lettuja ja maistaa nokipannukahvin aromin. Unelmat käyvät toteen romanttisissa punaisissa mökeissä järvinäköalalla. Riitan Itärajan Helmi Tohmajärvellä tarjoaa kaiken tämän keskellä kaunista Pohjois-Karjalaa.

 

 

Saatavilla: 13.5. - 15.9.2023

Aitan kapasiteetti: Uusia aittoja on 3. Kahdessa aitassa on 2 kahden hengen huonetta ja vuoden -21 juhannuksena valmistui ns. perheaitta. Kaikissa aitoissa on hotellitason sängyt! Kahteen aittaan ovat myös lemmikit tervetulleita. Lisäksi meiltä löytyy ns. vanha aitta, jonne on mahdollista majoittaa 3 hlöä. Tässä vanhassa aitassa on oma tunnelmansa, onhan se valmistunut vuonna 1943 - todellista maalaistunnelmaa!

Sijainti: Jouhkolantie 219, 82600 Tohmajärvi, Joensuusta vain 55 km ja Savonlinnasta (100km)

Hinta: 55€ / hlö/ yö

Hinta sisältää: Runsaan aamiaisen, aamusaunan, pyyhkeet, shampoot ja saippuat sekä tietysti ihanan rentoutuneen olon ja mielen. Riitta emännöi ja huolehtii myös kansainvälisistä vieraista englannin ja saksankielellä!

Varaa aittamajoituksesi!

MITÄ ODOTTAA

Itärajan Helmen emäntä Riitta itse toivottaa vieraat tervetulleiksi paikallisella koivunmahla-mustaherukkajuomalla, jonka raaka-aineet ovat omalta kotitilalta. Riitta kertoo tarinan omasta synnyinkodistaan ja elämästään lapsena tällä komealla vaaralla.

Ruokailut on katettu kesäkeittiöön, mistä avautuu ihana karjalainen järvimaisema peltoineen ja koivikkoineen. Riitan loihtimista herkuista voi nauttia joko viehättävässä kesäkeittiöravintolassa tai ulkoilmassa maisemia ihaillen.

Kiitos vierailustasi! Tervetuloa uudelleen!