Sauna & Soppa ilta (la) Riitan luona

Puusaunaan ja sopalle Riitan luo

Virkistävä lauantai-ilta Riitan luona kauniissa Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan puhdas ja osittain koskematon luonto, raikas perisuomalainen tuoksuva koivumetsä erilaisine äänineen yhdistettynä kauniisiin vaaramaisemiin kutsuvat sinua rentoutumaan Riitta Okkosen emännöimään Itärajan Helmeen Tohmajärvelle, jossa Riitta on herättänyt isoisänsä 40-luvulla käsin veistämän hirsimökin ja sen pihapiirin eloon tarjoamaan sinulle mahdollisuuden nauttia yksinkertaisesta elämästä perinteisiä paikallisia herkkuja unohtamatta.

Pääset nauttimaan puusaunan pehmeistä löylyistä, pulahtamaan joko paljuun tai Tohmajärveen eli nauttimaan yksinkertaisesta suomalaisesta elämäntavasta maustettuna karjalaisella vieraanvaraisuudella. Saunan jälkeen nautitaan Riitan herkullisesta keitosta itseleivotun leivän ja karjalanpiirakoiden kera. Saattaapa emäntä tarinoida lapsuuden muistoistaan näissä komeissa maisemissa maalaten kuvaa romanttisesta karjalaistunnelmasta - kuin silloin ennen...

 

Saatavilla: Lauantaisin 27.6. – 19.9.2020

Kesto: 4 tuntia

Sijainti: Jouhkolantie 219, 82600 Tohmajärvi, Joensuusta vain 55 km ja Savonlinnasta (100km)

Hinta: 35€ / aikuinen, 25€ / lapset 6 – 13 v. ja alle 5 v. ilmaiseksi

Hinta sisältää: Tervetulomaljan, puulämmitteisen rantasaunan ja paljun, pyyhkeet, shampoot ja saippuat, Riitan herkullisen keiton itseleivotun leivän ja karjalanpiirakoiden kera sekä tietysti ihanan rentoutuneen olon ja mielen. Riitta emännöi ja huolehtii myös kansainvälisistä vieraista englannin ja saksankielellä!

Lisätietoa: info@riittaokkonen.com, tel. +358 447 444 070

Varaukset torstai-iltaan klo 20:00 mennessä.