Tentsile puumajoite

Tentsile-puumajoite-nts-Itarajan-Helmi-Pohjois-Karjala-Tohmajarvi

Vaihda perspektiiviä Itärajan Helmessä

Kun haluat kokea seikkailun kaikilla aisteilla ja minimoida jalanjälkesi luontoon!

Pohjois-Karjalan puhdas luonto, kaunis perisuomalainen koivumetsä ja vaaramaisemat kutsuvat Sinua viettämään rentouttavaa lomaa Riitan luo Itärajan Helmeen! Luonto hellii mieltäsi ja paikallisista antimista Riitan leipomat ja valmistamat herkut täyttävät kaikkien kulinaristien nautinnot. Hän on kuuluisa laajasta ravintotietoudestaan.

Puiden väliin ripustetut Tentsile -puumajoitteet palvelevat luontomatkailijaa, joka haluaa kokea luonnon joka solullaan, kuulla koivunlehtien havinan, tuulen suhinan, sateen ropinan ja herätä linnun lauluun.

Pääset nauttimaan puusaunan pehmeistä löylyistä, pulahtamaan joko paljuun tai Tohmajärveen tai voit kokea uudenlaisen saunaelämyksen - saunalautan (kysy mahdollisuudesta paikan päällä).

Nauti puhtaan luonnon äärellä hiljaisuudesta, rauhasta, koivunlehtien rauhoittavasta suhinasta. Voit omatoimisesti käydä poimimassa marjoja sekä kävellä niityllä, rannassa ja metsässä. Soutuvene on käytössäsi ja voit vaikka osallistua saunan lämmittämiseen.

Riitta huolehtii Sinusta loistavalla karjalaisella vieraanvaraisuudella omalla lapsuuden kotitilallaan.

Voit kokeilla perinteistä suomalaista tikanheittoa ja mölkky-peliä. Mieli rauhoittuu viimeistään, kun voit järven rannassa nauttia avotulella paistettuja lettuja ja maistaa nokipannukahvin aromin. Unelmat käyvät toteen romanttisissa punaisissa mökeissä järvinäköalalla. Riitan Itärajan Helmi Tohmajärvellä tarjoaa kaiken tämän keskellä kaunista Pohjois-Karjalaa.

 

 

Saatavilla: 13.5. - 17.9.2023

Teltan kapasiteetti: Itärajan Helmestä löytyy 5 Tentsile puumajoitetta, joista 2 on omassa rannassa ja 3 Jouhkolan mäellä kauniissa koivikossa! Tentsile -puumajoitteissa on korkealaatuiset makuualustat, tyynyt ja makuupussit. Tentsileissä majoittuu parhaiten 2 henkilöä mutta kaksi teltoistamme soveltuu myös kolmelle hengelle.

Sijainti: Jouhkolantie 219, 82600 Tohmajärvi, Joensuusta vain 55 km ja Savonlinnasta (100km)

Hinta: 55€/ hlö/ yö

Hinta sisältää: Runsaan aamiaisen, aamusaunan, pyyhkeet, shampoot ja saippuat sekä tietysti ihanan rentoutuneen olon ja mielen. Riitta emännöi ja huolehtii myös kansainvälisistä vieraista englannin ja saksankielellä!

Varaa Tentsile puumajoite!

MITÄ ODOTTAA

Itärajan Helmen emäntä Riitta itse toivottaa vieraat tervetulleiksi paikallisella koivunmahla-mustaherukkajuomalla, jonka raaka-aineet ovat omalta kotitilalta. Riitta kertoo tarinan omasta synnyinkodistaan ja elämästään lapsena tällä komealla vaaralla.

Ruokailut on katettu kesäkeittiöön, mistä avautuu ihana karjalainen järvimaisema peltoineen ja koivikkoineen. Riitan loihtimista herkuista voi nauttia joko viehättävässä kesäkeittiöravintolassa tai ulkoilmassa maisemia ihaillen.

Kiitos vierailustasi! Tervetuloa uudelleen!