Vanha aitta

Vanha aitta majoitus nts Itärajan Helmi Pohjois-Karjala Tohmajärvi

Vanhan ajan tunnelmaa Itärajan Helmessä

Kuin silloin ennen... Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan puhdas luonto, kaunis perisuomalainen koivumetsä ja vaaramaisemat kutsuvat Sinua viettämään lomaa Riitan luokse Itärajan Helmeen, Tohmajärvelle, kauniiseen Karjalaan! Saat nauttia runsaista herkuista täynnä paikallisia antimia ja Riitan leipomia herkkuja. Pääset nauttimaan puusaunan pehmeistä löylyistä, pulahtamaan joko paljuun tai Tohmajärveen.

Tikanheiton ja mölkky-pelin lomassa Riitta kertoo kiinnostavaa paikallishistoriaa ja elämästään lapsena täällä kotivaaralla.

Vanha aitta on valmistunut vuonna 1943 ja se henkii aitoa maalaistunnelmaa!

 

Saatavilla: 17.5. - 17.9.2022

Aitan kapasiteetti: Vanhaan aittaan mahtuu 3 henkeä (parivuode sekä lisävuode)

Sijainti: Jouhkolantie 219, 82600 Tohmajärvi, Joensuusta vain 55 km ja Savonlinnasta (100km)

Hinta: 70€ / hlö/ yö

Hinta sisältää: Puolihoidon, aamusaunan, pyyhkeet, shampoot ja saippuat sekä tietysti ihanan rentoutuneen olon ja mielen. Riitta emännöi ja huolehtii myös kansainvälisistä vieraista englannin ja saksankielellä!

Varaa majoituksesi vanhaan aittaan!

MITÄ ODOTTAA

Itärajan Helmen emäntä Riitta itse toivottaa vieraat tervetulleiksi paikallisella koivunmahla-mustaherukkajuomalla, jonka raaka-aineet ovat omalta kotitilalta. Riitta kertoo tarinan omasta synnyinkodistaan ja elämästään lapsena tällä komealla vaaralla.

Ruokailut on katettu kesäkeittiöön, mistä avautuu ihana karjalainen järvimaisema peltoineen ja koivikkoineen. Riitan loihtimista herkuista voi nauttia joko viehättävässä kesäkeittiöravintolassa tai ulkoilmassa maisemia ihaillen.

Kiitos vierailustasi! Tervetuloa uudelleen!