Hyvinvointipalvelut

Tarjoan laajan valikoiman hyvinvointipalveluita, joiden tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan paremman terveyden ja hyvinvoinnin. Hyvinvointipalveluihini kuuluvat muun muassa:

Ravinnosta virkeyttä -luento: Tämä luento tarjoaa käytännön neuvoja ja vinkkejä ravinnon vaikutuksesta päivittäiseen hyvinvointiin ja virkeyteen. 

Happanemmeko? Virkeyttä ja jaksamista ruoasta!: Keskitymme happo-emästasapainoon ja sen merkitykseen terveydessä ja hyvinvoinnissa.

Suolistossa asuu elämä tai kuolema / Suoli-potta: Tutkimme suoliston roolia koko kehon hyvinvoinnissa ja sen yhteyksiä terveyteen ja sairauksiin.

Vitamiinien-, kivennäis- ja hivenaineiden merkitys: Opit, miten nämä ravintoaineet vaikuttavat terveyteesi.

Ruokavalio diabeteksen ennaltaehkäisyssä: Syventyn ruokavalion rooliin diabeteksen ennaltaehkäisyssä ja hallinnassa.

Vinkit päivän ruokailuun: Tarjoan käytännön vinkkejä tasapainoisen ruokavalion noudattamiseen.

Tarvitaanko lisäravinteita?: Käsittelemme lisäravinteiden merkitystä terveydelle.

Voin myös auttaa yritystäsi järjestämään unohtumattomia TYKY- ja TYHYpäiviä! Miltä kuulostaisi saada mahdollisuus virkistävään ja innostavaan päivään, joka kohentaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Minun kautta voit varata monipuolisia aktiviteetteja, kuten metsämieliohjausta, ravintoluentoja ja paljon muuta. Eikä siinä vielä kaikki – voimme myös järjestää unohtumattoman saunaelämyksen yhdessä herkullisen soppalounaan kanssa hintaan 35€/hlö. Tämä on loistava tilaisuus rentoutua yhdessä työkavereiden kanssa ja samalla nauttia hyvästä ruoasta ja saunomisesta.