Majoitus

Tervetuloa tutustumaan Riitta Okkosen Majoitus-palveluihin, joissa voit kokea unohtumattomia majoituselämyksiä upeassa ympäristössä Pohjois-Karjalan Tohmajärvellä. Riitta Okkonen tarjoaa vierailleen erilaisia majoitusvaihtoehtoja, jotka takaavat ainutlaatuisen loman luonnon keskellä Itä-rajan Helmessä.

Aittamajoitus

Aittamajoitus on yksi Itärajan Helmen majoitusvaihtoehdoista. Voit valita majoittumisen aitoissa aitoissa, jotka tarjoavat perinteisen maalaismaisen tunnelman. Aittamajoitus on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat kokea maaseudun rauhan ja hiljaisuuden.

Tentsilemajoitus

Jos etsit jotain erilaista ja seikkailunhaluista, voit kokeilla tentsilemajoitusta Itärajan Helmellä. Tentsilemajot ovat telttamajoja, jotka riippuvat puissa. Tämä ainutlaatuinen majoitusvaihtoehto yhdistää telttailun ja retkeilyn mukavuuden luonnonläheiseen elämykseen.

Clampingmajoitus

Clampingmajoitus on valinta niille, jotka haluavat nauttia luksustason majoituksesta samalla kun he ovat yhteydessä luontoon. Tämä tyylikäs ja mukava majoitusvaihtoehto tarjoaa kaikki mukavuudet ja palvelut, joita tarvitset rentouttavaan lomaan.

Riitta Okkosen Majoitus-palvelut tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin matkustustarpeisiin. Olit sitten luontoharrastaja, joka haluaa kokea karjalaisen maaseudun kauneuden, seikkailija, joka haluaa yöpyä puumajoissa, tai lomailija, joka kaipaa ylellistä elämystä, löydät sopivan vaihtoehdon täältä.

Ota yhteyttä ja varaa majoitus Itärajan Helmellä nauttiaksesi ikimuistoisesta lomasta upeassa ympäristössä. Riitta Okkonen ja hänen tiiminsä ovat valmiina tekemään vierailustasi unohtumattoman.