Itärajan Helmi

Tervetuloa Itärajan Helmeen – Unohtumaton Matkakohde Pohjois-Karjalassa

Tohmajärvellä Itärajan Helmen tarjoama yksinkertainen elämä suomalaisessa perinnemaisemassa Tohmajärvellä on ulottuvillasi toukokuun puolivälistä 13.5.2023 syyskuun puoliväliin. Majoittujia voidaan ottaa vastaan jopa yli 30 henkilöä kerrallaan.

Itärajan Helmessä majoitut luonnonmukaisesti perinteisessä suomalaisessa sähköttömässä aitassa, josta avautuu näkymä kauniille Tohmajärvelle. Jos kaipaat hieman enemmän eksotiikkaa, niin voit myös majoittua Tentsile puumajoitteessa tai glamping teltassa. Glamping on nostanut suosiotaan matkailijoiden parissa, eikä ihme, sillä onhan siinä ainutlaatuinen tunnelma.

Kotimaiset Finlaysonin petivaatteet ja pyyhkeet kuuluvat aina majoituksen hintaan. Aittojen läheisyydessä sijaitsee biologinen ulkohuussi ja päärakennuksen yhteydessä on käytössä myös sisä-wc.

Aamuisin ja iltaisin lämpiää aito suomalainen puulämmitteinen sauna. Saunoja on kaksi, toinen päärakennuksen ja aittojen välittömässä läheisyydessä ja toinen järven rannassa, noin 600 metrin päässä. Mäellä olevan saunan yhteydessä on palju, ja rannassa pääset halutessasi pulahtamaan Tohmajärven virkistävään veteen. Kysy myös mahdollisuudesta saunalauttaristeilyyn!

Aamiainen ja muut ruokailut tarjoillaan päärakennuksen ja aittojen läheisyydessä sijaitsevassa hyvin varustellussa kesäkeittiössä, joka toimii myös ajanviettopaikkana ja viihtyisänä olohuoneena. Pyöräilijöille teemme tarvittaessa eväspaketit mukaan! Päivällisen valmistukseen pääset vieraana halutessasi osallistumaan, sillä se valmistetaan pääasiassa ulkotulella järven rannassa grillikodassa tai kesäkeittiössä. Aterioilla nautit tuoreita sämpylöitä ja leivonnaisia, sekä paikallisia ja lähellä tuotettuja herkkuja. Ruoka on aina tuoretta ja rakkaudella valmistettua.