Itävallan matkat

Tervetuloa Unohtumattomille Matkoille Itävallan Alpeille Riitan Matkassa!

Haluatko kokea lumoavat Itävallan Alpit uudella tavalla? Liity Riitan matkaan ja anna meidän viedä sinut unohtumattomille matkoille Alppien sydämeen. Järjestämme matkoja Itävallan upeille alueille, kuten Salzburgiin, Zell am Seehen ja Müncheniin. Matkamme ovat yhteistyötä tehtyjä monien kokeneiden matkanjärjestäjien kanssa, mukaan lukien Kontiki Tours -ryhmämatkatoimisto.

Miksi valita meidät?

Riitan Matkojen tavoitteena on tarjota sinulle ikimuistoinen kokemus, joka yhdistää rentoutumisen ja seikkailun kauniissa vuoristomaisemissa. Itävallan Alpit tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia aktiviteetteihin, kuten lasketteluun, golfiin ja vaelluksiin upeissa itävaltalaisissa maisemissa. Voit myös uppoutua ostosten maailmaan tai nauttia keskieurooppalaisten kaupunkien tunnelmasta.

Räätälöidyt Matkat

Ymmärrämme, että jokainen matkustaja on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme matkat aina ryhmän toiveiden mukaisesti. Olipa matkasi kestoltaan lyhyt tai pitkä, sisällöltään täynnä aktiviteetteja tai rentoutumista, sekä budjetiltaan pieni tai suuri, voimme räätälöidä matkan juuri sinulle sopivaksi.

Matkaopas ja Luennot

Riitan Matkoilla voit myös valita opastetun matkan, joka sisältää Riitan asiantuntevat opastukset ja luennot ravitsemuksesta ja värien merkityksestä terveydellesi. Tämä lisää matkasi arvoa tarjoten sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja samalla nauttia matkastasi.

Tule mukaan Riitan Matkojen seuraan ja anna meidän viedä sinut unohtumattomalle matkalle Itävallan Alpeille. Otamme huomioon toiveesi ja tarpeesi, jotta matkasi olisi juuri sellainen kuin olet aina unelmoinut. Liity seuraamme ja anna matkaunelman täyttyä!