Minusta

Riitta Okkonen on nimi, joka yhdistetään ravintoneuvontaan ja gastronomiaan Suomessa. Hänen tarinansa juontaa juurensa Pohjois-Karjalan Tohmajärvelle, missä hän aloitti matkansa ravintolamaailmaan vuonna 1981. Tämä matka on kuljettanut hänet moniin korkeatasoisiin ravintoloihin niin Suomessa kuin Keski-Euroopassakin, keräten runsaasti kokemusta ja ammattitaitoa matkan varrella.

Vuonna 1999 Riitta Okkonen päätti ottaa seuraavan askeleen urallaan ja ryhtyi yrittäjäksi sekä kouluttajaksi. Hän alkoi jakaa laaja-alaista ravintolaosaamistaan ja intohimoaan ruokaan muille, toimien luennoitsijana ja kouluttajana. Tämä vaihe merkitsi uudenlaista sitoutumista ravitsemukseen ja terveyteen, ja hän onkin opiskellut intensiivisesti ravintoneuvojaksi Suomessa ja osallistunut lukuisille ravitsemukseen liittyville kursseille myös Saksassa.

Riitta Okkonen ei ole vain perinteinen ravintoneuvoja, vaan hän tuo omintakeisen, luovan ja rennon otteen työhönsä. Hänen persoonassaan heijastuu vahvasti karjalaisuus, joka näkyy positiivisuutena ja elämänmyönteisenä uteliaisuutena. Hän ei tyydy nykytilaan vaan pyrkii jatkuvasti kehittämään itseään ja osaamistaan.

Riitta Okkonen on omistautunut terveellisen ruokavalion ja hyvinvoinnin edistämiseen. Hänen työssään yhdistyy paitsi vankka ravitsemustieto myös vuosikymmenten kokemus ravintola-alalta. Tämä yhdistelmä tekee hänestä arvostetun asiantuntijan, joka kykenee tarjoamaan laaja-alaista apua niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin, jotka pyrkivät parantamaan ravitsemusta ja terveyttä.

Lisätietoa Riitta Okkosesta ja hänen palveluistaan voit löytää hänen omilta verkkosivuiltaan osoitteesta https://riittaokkonen.com/. Siellä voit syventyä hänen tarinaansa ja oppia lisää siitä, miten hän voi auttaa sinua ja organisaatiotasi saavuttamaan terveellisemmän ja tasapainoisemman elämäntavan.