Yritys

Itärajan Helmi on ainutlaatuinen matkailualan yritys, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja palveluita luonnonhelmessä Itä-Suomessa. Perustimme yrityksen intohimoisesta rakkaudestamme tähän upeaan ja koskemattomaan alueeseen. Itärajan Helmi on sitoutunut tarjoamaan vierailleen paitsi korkealaatuisia palveluita myös mahdollisuuden kokea Itä-Suomen luonnonkauneus ja rikas kulttuuri. Yrityksemme tarjoamat palvelut kattavat laajan valikoiman elämyksiä ja aktiviteetteja, jotka sopivat niin luonnonystäville, seikkailunhaluisille matkailijoille kuin rauhaa ja hiljaisuutta etsiville vieraillemme. Itärajan Helmi on erikoistunut seuraaviin alueisiin:
  • Majoitus: Tarjoamme viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja aivan luonnon sydämessä. Voit valita mökkimajoituksesta, telttailusta tai huvilamajoituksesta, kaikki varustettuna tarvittavilla mukavuuksilla.
  • Aktiviteetit: Meillä voit nauttia monipuolisista aktiviteeteista ympäri vuoden, kuten patikoinnista, kalastuksesta, melonnasta, hiihdosta ja retkeilystä. Järjestämme myös opastettuja retkiä ja seikkailuja alueen upeissa maisemissa.
  • Kulttuurielämykset: Tutustu paikalliseen kulttuuriin ja historiaan osallistumalla käsityöpajoihin, kulttuuritapahtumiin ja maistelemaan paikallisia herkkuja.
  • Luontoelämykset: Meidän kauttamme voit tutustua Itä-Suomen upeaan luontoon ja sen monimuotoiseen eläimistöön. Tarjoamme myös mahdollisuuksia bongata harvinaisia lintulajeja ja muita luontokohteita.
Itärajan Helmi on sitoutunut kestävään matkailuun ja ympäristövastuuseen. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten toimijoiden ja yhteisöjen kanssa edistääksemme alueen kehitystä ja hyvinvointia. Tervetuloa Itärajan Helmen matkaan, missä voit kokea aidon luonnonkauneuden ja kulttuurin sydämessä. Olemme valmiita tarjoamaan unohtumattomia hetkiä ja kokemuksia, jotka jäävät sydämiinne pitkäksi aikaa.