Black Friday 2021

Pitkästä aikaa vähän blogin poikasta. Tällä kertaa vähän eri teemalla kuin aiemmin. Ajattelin nimittäin listata tähän näitä meidän Black Friday tarjouksia ja vinkata jo tulevan kesän tarjonnasta.

Live like a local

Ensinnäkin, ensi keväänä ajattelin järjestää teemalla “Live like a local” majoittumista kanssani Itärajan Helmen päätalossa! Eli pääset tutustumaan karjalaiseen elämäntapaan ihan käytännössä. Tässä vähän ajatuksiani tuosta majoitustarjonnasta:

Ajalla 4.2. – 8.3.2022 voisin majoittaa max 4 hengen porukan kanssani päätaloon, minimissään kaksi yötä kerrallaan. Hintaan sisältyy täysihoito ja erilaiset elämykset ja kokemukset. Tässä olisi mielestäni hauska tapa päästä pois arjen tohinoista rauhoittumaan luonnon ja lumen keskelle, nauttimaan saunasta ja paljusta tähtitaivaan alle, ulkoilemaan järven jäälle tai vaikka kokeilemaan villasukkajuoksua emännän kanssa. Kurkkaapa lisätietoja hintoineen verkkokaupastamme Johkusta.

PS: Käytä koodia LLL2022 varauksesi yhteydessä ja saat 30% alennuksen!

Ratsastusviikonloput

Nyt ollaan kuule lyöty viisaat päät yhteen Hiidensuon Hevostilan kanssa, joka muuten sijaitsee kivenheiton päässä meiltä! Kesäkuussa tarjoamme 8 hengelle upean ratsastusviikonlopun, jossa majoitutaan täällä meillä Itärajan Helmessä upeissa pariaitoissa ja käydään ratsastamassa Hiidensuon Hevostilalla. Viikonloppuun mahtuu myös saunomista, uintia ja paljuilua upeissa maisemissa puhtaan luonnon keskellä. Tule ja nauti! Varaa oma paikkasi nopsaan, sillä nämä menevät varmasti kuin kuumille kiville.

Ratsastusviikonloppujen ajankohta on kesäkuussa 10.-12.6. ja 17.-19.6.2022. Viikonlopun kokonaishinta on 348€ ja se laskutetaan 2 eri erässä. Ensin varaat majoituksen Itärajan Helmestä hintaan 174€ ja tämän jälkeen saat erillisen laskun Hiidensuon Hevostilalta ratsastuksista, joiden hinta on 174€.

PS: Tämä on myös ihana lahjaidea pukinkonttiin!

Black Friday ja hevoset Hiidensuon Hevostilalla

Lahjakortit

Verkkokaupastamme muuten löytyy nyt lahjakortit, jos vaikka haluat tänä vuonna laittaa pukinkonttiin jotain muutakin kuin aineellista tavaraa. Lahjakortti Itärajan Helmeen on todellinen elämyslahja, josta lahjansaaja varmasti nauttii täysillä.

Black Friday tarjoukset

Olemme muuten jo päättäneet, että Itärajan Helmen kesä 2022 avautuu sunnuntaina 15.5.2022 – tervetuloa! Odotan jo innolla, että pääsen taas emännöimään ihanaa majataloani ja toivottamaan ensi kesän vieraat tervetulleeksi.

Ja sitten niihin tarjouksiin, jotka ovat voimassa marraskuun 2021 loppuun saakka eli nyt kannattaa kyllä olla nopea ja hyödyntää rahanarvoiset edut. Laitoimme tarjolle 3 eri ajanjaksoa ja tuo syksyn aika olisi loistava ajankohta syysretkelle ja puolukkaan tulijoille tai sienimetsään.

Varaa vähintään 3 yötä ajalle ja säästät 30%

  • 15.-20.5.2022
  • 26.6.-10.7.2022
  • 22.8.-18.9.2022

Varaukset koskevat niin pariaittoja, perheaittaa, Glamour-telttaa kuin Tentsile puumajoitteita!

Nähdään pian Tohmajärvellä!

Terveisin, Riitta
Itärajan Helmen emäntä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *